Lirik Lagu Guyon Waton - Korban Janji

Lirik Lagu Guyon Waton - Korban Janji

Penyanyi    : Guyon Waton
Judul Lagu : Korban Janji
Pencipta     : Andry Priyatna

Berikut Lirik Lagu Guyon Waton - Korban Janji :

tanpo alas kowe lungo biyen kae
raono mesakne aku sithik wae
ngaboti tresno anyarmu
lalu kau tinggalkan aku
tersakiti sendiri di malam itu

kowe lungo pas aku sayang sayange
tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku
dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo lan ikhlas legowo
sing tak karep kowe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

kowe lungo pas aku sayang-sayange
tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo lan ikhlas legowo
sing tak karep kowe ra disiyo siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

abot tak trimo lan ikhlas legowo
sing tak karep kowe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku
udan bledek kang dadi saksiku
udan bledek kang dadi saksiku




EmoticonEmoticon