Lirik Lagu Via Vallen - Penyesalan Abadi

Lirik Lagu Via Vallen - Penyesalan Abadi

Artist : Via Vallen
Judul Lagu : Penyesalan Abadi
Album : Single

Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Penyesalan Abadi  :

lagi saiki aku ngerti
tresno suci larang regane
ora sulak bondo, anane mung nerimo
setyo nganti tekan pati

niku gambarane sliramu
pancen kulo ingkang egois
ora gelem ngalah, golek menang dewe
ku putus tali cintamu

maafkan aku sayang, ampuni aku
rungokno tangising atiku
saiki ku merana, kangen sliramu
kini tinggal penyesalan abadi

niku gambarane sliramu
pancen kulo ingkang egois
ora gelem ngalah, golek menang dewe
ku putus tali cintamu

maafkan aku sayang, ampuni aku
rungokno tangising atiku
saiki ku merana, kangen sliramu
kini tinggal penyesalan abadi

maafkan aku sayang, ampuni aku
rungokno tangising atiku
saiki ku merana, kangen sliramu
kini tinggal penyesalan abadi

maafkan aku sayang, ampuni aku
rungokno tangising atiku
saiki ku merana, kangen sliramu
kini tinggal penyesalan abadi
kini tinggal penyesalan abadi


EmoticonEmoticon