Lirik Lagu Vita Alvia - Loro Untu

Lirik Lagu Vita Alvia - Loro Untu

Penyanyi : Vita Alvia
Judul Lagu : Loro Untu
Album : Scooter 2018
Label : Samudra Records

Berikut Lirik Lagu Vita Alvia - Loro Untu :

kowe njaluk opo wae, pokok gelem tak rabine
manut wae (manut wae, manut wae, manut wae)
rasah mikir rono rene, pokoke tancap gas wae
manut wae (manut wae, manut wae, manut wae)

ndang jawaben pitakonku, ojo nganti aku nesu
ngontal watu (ngontal watu, ngontal watu, ngontal watu)
yen iyo jawab i love you, yen ora yo mati aku
loro untu (loro untu, loro untu, loro untu)

ojo kuatir aku sayang padamu

ora kiro kowe arepe tak madu
amung siji aku ra nduwe FU
tapi kan ku berikan sekujur tubuhku

kowe njaluk opo wae, pokok gelem tak rabine
manut wae (manut wae, manut wae, manut wae)
rasah mikir rono rene, pokoke tancap gas wae
manut wae (manut wae, manut wae, manut wae)

ndang jawaben pitakonku, ojo nganti aku nesu
ngontal watu (ngontal watu, ngontal watu, ngontal watu)
yen iyo jawab i love you, yen ora yo mati aku
loro untu (loro untu, loro untu, loro untu)

ojo kuatir aku sayang padamu
ora kiro kowe arepe tak madu
amung siji aku ra nduwe FU
tapi kan ku berikan sekujur tubuhku

ojo kuatir aku sayang padamu
ora kiro kowe arepe tak madu
amung siji aku ra nduwe FU
tapi kan ku berikan sekujur tubuhku

kowe njaluk opo wae, pokok gelem tak rabine
manut wae (manut wae, manut wae, manut wae)
rasah mikir rono rene, pokoke tancap gas wae
manut wae (manut wae, manut wae, manut wae)

ndang jawaben pitakonku, ojo nganti aku nesu
ngontal watu (ngontal watu, ngontal watu, ngontal watu)
yen iyo jawab i love you, yen ora yo mati aku
loro untu (loro untu, loro untu, loro untu) loro untu


EmoticonEmoticon