Lirik Lagu Tasya Rosmala - Ninggal Janji

Lirik Lagu Tasya Rosmala - Ninggal Janji

Penyanyi : Tasya Rosmala
Judul Lagu : Ninggal Janji
Album : Dangdut Koplo RGS
Label : Teta Records

Berikut Lirik Lagu Tasya Rosmala - Ninggal Janji :

udan deres wayah sore iki
ngelingake lorone ati iki
naliko kowe lungo ninggal janji
lali karo janjimu wektu kuwi

seprene aku isih nandang loro
ati tansah keronto-ronto
ning opo kowe tego ninggal lungo
lali marang janji kang setyo

ning opo kowe ninggal aku
ning opo kowe lali anakmu
ning opo kowe nyidrani aku
saiki urip karo kancaku

seprene aku isih nandang loro
ati tansah keronto-ronto
ning opo kowe tego ninggal lungo
lali marang janji kang setyo

ning opo kowe ninggal aku
ning opo kowe lali anakmu
ning opo kowe nyidrani aku
saiki urip karo kancaku

ning opo kowe ninggal aku
ning opo kowe lali anakmu
ning opo kowe nyidrani aku
saiki urip karo kancaku


EmoticonEmoticon