Lirik Lagu Nella Kharisma - Pager Ayu

Lirik Lagu Nella Kharisma - Pager Ayu

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Pager Ayu
Album : Jitunada Vol. 7
Label : Sakura Records


Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Pager Ayu :

sopo sing mangerteni
lelakon tresno iki
mbiyen tak anti anti
tukule kembang wangi
nanging kowe ora ngerti

saiki wis kebacut

ati iki kerajut
wong liyo sing nduweni
ati lan tresno iki
telat telat tresnamu kuwi

neng opo udane lagi teko
neng opo yen tresno lagi kondo
mbiyen mbiyen tak enteni wohing tresno jroning atimu
ning opo lagi saiki

simpenen roso tresnamu kuwi
ra bakal biso aku ngimbangi
nadyan ati iki kondo isih tresno marang sliramu
nanging ora biso

sopo sing mangerteni
lelakon tresno iki
mbiyen tak anti anti
tukule kembang wangi
nanging kowe ora ngerti

saiki wis kebacut
ati iki kerajut
wong liyo sing nduweni
ati lan tresno iki
telat telat tresnamu kuwi

neng opo udane lagi teko
neng opo yen tresno lagi kondo
mbiyen mbiyen tak enteni wohing tresno jroning atimu
ning opo lagi saiki

simpenen roso tresnamu kuwi
ra bakal biso aku ngimbangi
nadyan ati iki kondo isih tresno marang sliramu
nanging ora biso

nadyan ati iki kondo isih tresno marang sliramu
nanging ora biso


EmoticonEmoticon