Lirik Lagu Nella Kharisma - Mundur Teratur

Lirik Lagu Nella Kharisma - Mundur Teratur

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Mundur Teratur
Album : Jitunada Vol. 7
Label : Sakura Records

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Mundur Teratur :

tego ngopo kowe tego
ninggal aku lungo karo tresno sing liyo
gawe awakku mundur teratur
mergo tresnoku saiki wis luntur

opo kurang bukti tresno sing tak nduweni
nganti janji setyomu saiki mbok mblenjanji
trimo aku sing ngalah timbang aku sing susah
nuruti awakmu sing soyo suwe kakehan polah

wajahmu pancen bagus, bedo karo atimu
kowe ninggalke aku, gawe loro atiku
amergo keno gudho karo tresno sing liyo
sing luweh sugih bondo, kowe tego ninggal lungo

susahe nduwe bojo sing kakehan tuntutan
njaluk iki njaluk iku kudu keturutan
nek ra dituruti malah golek selingkuhan
opo ora mikir gawe atiku kelaran

nek kowe goleh sing sugih, aku trimo mundur
nek kowe gelem sing luwih, aku mundur teratur
nek kowe golek sing gematilan ngerteni awakmu
ak ora mundur mergo sliramu wong bagus

iki sing jenenge tresno kalah bondo
wis entok sing luwih aku mbok tinggal lungo
aku pancen wong wadon sing ra nduwe opo opo
ra nduwe bondo, nduwene mung tresno

nanging aku isih nduwe roso tanggung jawab
omonganku ra labil bedo karo sing waton manyak
bedo karo bribikanmu jare nduwe mobil warisan
eh jebule amung mobil rentalan

tego ngopo kowe tego
ninggal aku lungo karo tresno sing liyo
gawe awakku mundur teratur
mergo tresnoku saiki wis luntur

opo kurang bukti tresno sing tak nduweni
nganti janji setyomu saiki mbok mblenjanji
trimo aku sing ngalah timbang aku sing susah
nuruti awakmu sing soyo suwe kakehan polah

wajahmu pancen bagus, bedo karo atimu
kowe ninggalke aku, gawe loro atiku
amergo keno gudho karo tresno sing liyo
sing luweh sugih bondo, kowe tego ninggal lungo

nasibe wong kere tresnoku tok prekke
mergo kalah bondo aku tok tinggalke
opo mung sakmono tresnoku nggo awakmu
modal motor fu aku mbok tinggal mlayu

kowe pancen bagus tur rasah kembagus
paitan lambe lunyu berlagak sok borju
opo ora kelingan sakdurunge pacaran
wajahmu isih lugu ketok ndeso tenan

tego tego tego kowe pancen tego
opo ra ono harapan dinggo awakku
tuk bisa memilikimu, tuk bisa mencintaimu

tego ngopo kowe tego
ninggal aku lungo karo tresno sing liyo
gawe awakku mundur teratur
mergo tresnoku saiki wis luntur

opo kurang bukti tresno sing tak nduweni
nganti janji setyomu saiki mbok mblenjanji
trimo aku sing ngalah timbang aku sing susah
nuruti awakmu sing soyo suwe kakehan polah

wajahmu pancen bagus, bedo karo atimu
kowe ninggalke aku, gawe loro atiku
amergo keno gudho karo tresno sing liyo
sing luweh sugih bondo, kowe tego ninggal lungo

nasibe wong kere tresnoku tok prekke
mergo kalah bondo aku tok tinggalke
opo mung sakmono tresnoku nggo awakmu
modal motor fu aku mbok tinggal mlayu

kowe pancen bagus tur rasah kembagus
paitan lambe lunyu berlagak sok borju
opo ora kelingan sakdurunge pacaran
wajahmu isih lugu ketok ndeso tenan


EmoticonEmoticon