Lirik Lagu Nella Kharisma - Keju

Lirik Lagu Nella Kharisma - Keju

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Keju
Album : Nella Hip Hop Koplo
Label : Samudra Records

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Keju :

mas opo’o gak enggal bai
bojomu wes keju ngenteni
ojo gawe bingunge ati
mulih kerjo mampir ning endi

ora koyo biasane
telat ra telpon bojomu
khawatir aku karo sliramu

aku agak cemburu karo pacar – pacarmu
opo maneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku

kowe mbojo aku jan blas ora nggowo bondho
kerjoanmu kuwi diwehi moro tuo
ngono wae gayamu koyok wes dadi rojo
wes ndue bojo seneng wong liyo

kangmas yo mbok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek - golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar - cengir koyo wedus

aku agak cemburu karo pacar - pacarmu
opo maneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku

kowe mbojo aku jan blas ora nggowo bondho
kerjoanmu kuwi diwehi moro tuo
ngono wae gayamu koyok wes dadi rojo
wes ndue bojo seneng wong liyo

kangmas yo mbok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek - golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar - cengir koyo wedus

kangmas yo mbok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek – golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar - cengir koyo wedus


EmoticonEmoticon