Lirik Lagu Ratna Antika - Kependem Cinta

Lirik Lagu Ratna Antika - Kependem Cinta

Penyanyi : Ratna Antika
Judul Lagu : Kependem Cinta
Album : Single
Label : ProAktif

Berikut Lirik Lagu Ratna Antika - Kependem Cinta :

kita hanya berpandang mata
malu untuk ungkapkan cinta
walau sama-sama suka
tapi malu ungkapkan sayang

naliko tresno amung kependem
ra wani kondo mung malah mingkem
yen kepethuk trus mesam mesem
amung nyanding ati wis ayem

hati berdebar jika di dekatmu
mau bilang cinta lidahku kelu
jantungku berdebar jika di dekatmu
aku tak berkutik mau bilang i love you

koyo ngene rasane yen lagi kependem cinta
ora biso ngungkapke naliko nyanding kowe
kembang mawar tak selipke ning kelingan kowe ngguyu

dadi saksi naliko nyanding ra biso ngungkap tresno ning atiku

mung mesam mesem podo ra wanine
ngungkapne cinta tresno tapi kependem
mung mesam mesem podo ra wanine
nadyan mung mepet atiku wis ayem

mung mesam mesem podo ra wanine
ngungkapne cinta tresno tapi kependem
mung mesam mesem podo ra wanine
nadyan mung mepet atiku wis ayem

kita hanya berpandang mata
malu untuk ungkapkan cinta
walau sama-sama suka
tapi malu ungkapkan sayang

naliko tresno amung kependem
ra wani kondo mung malah mingkem
yen kepethuk trus mesam mesem
amung nyanding ati wis ayem

hati berdebar jika di dekatmu
mau bilang cinta lidahku kelu
jantungku berdebar jika di dekatmu
aku tak berkutik mau bilang i love you

koyo ngene rasane yen lagi kependem cinta
ora biso ngungkapke naliko nyanding kowe
kembang mawar tak selipke ning kelingan kowe ngguyu
dadi saksi naliko nyanding ra biso ngungkap tresno ning atiku

mung mesam mesem podo ra wanine
ngungkapne cinta tresno tapi kependem
mung mesam mesem podo ra wanine
nadyan mung mepet atiku wis ayem

mung mesam mesem podo ra wanine
ngungkapne cinta tresno tapi kependem
mung mesam mesem podo ra wanine
nadyan mung mepet atiku wis ayem


EmoticonEmoticon