Lirik Lagu Wek Isun Balekno - Dian Ratih

Lirik Lagu Wek Isun Balekno - Dian Ratih

Judul Lagu     : Wek Isun Balekno
Ciptaan          : Hawadin
Penyanyi        : Dian Ratih

Lirik Lagu Wek Isun Balekno - Dian Ratih :
 
Apuwo riko petik kembang ono ring taman
Kembang iku kembang rumatan
Opo sing katek pamit riko njaluk sulung
Kembang sak empang duwen isun

Apuwo riko petik kembang ono ring taman
Kembang iku kembang rumatan
Opo sing katek pamit riko njaluk sulung
Kembang sak empang duwen isun

Riko nganggep nang isun
Mage konco dulur
Tapi mentolone riko
Metik duwen isun

Kembang iku kembang rumatan
Sun njaluk nang riko
Gandolane ati gancang riko balekno

Riko nganggep nang isun
Mage konco dulur
Tapi mentolone riko
Metik duwen isun

Kembang iku kembang rumatan
Sun njaluk nang riko
Gandolane ati gancang riko balekno


EmoticonEmoticon