Lirik Lagu Tentang Aku Kau Dan Dia ( Aku Kowe Karo Wong Liyo ) - Didi Kempot & Dini Aditama

Lirik Lagu Tentang Aku Kau Dan Dia ( Aku Kowe Karo Wong Liyo ) - Didi Kempot & Dini Aditama

Judul Lagu    : Tentang Aku Kau Dan Dia ( Aku Kowe Karo Wong Liyo )
Ciptaan         : Dodhy Kangen
Penyanyi       : Didi Kempot & Dini Aditama

Berikut Lirik Lagu Tentang Aku Kau Dan Dia ( Aku Kowe Karo Wong Liyo ) - Didi Kempot & Dini Aditama :

Pa :
Tenane awakmu ngerti
Gedene roso tresnaku
Tentremno uripku iki
Soko ngimpi oloku

Kudune kowe ra lali
Gedene roso setyaku
SePiene kowe isih ono
Ono jroning atiku

Reff :
Remuk rasane atiku
Ngerti kowe karo wong liyo
Nanging aku mung nerimo
Senajan atiku loro

Wis wis wis ora sah nangis
Ra sanggup nyawang mripatmu
Pilih aku dewe
Opo pilih liyane

Reff :
Tak tulise crito
Aku kowe karo wong liyo
Sing gawe ati iki loro

Cukup semene wae
Tresnaku karo kowe
Dadi pengeling eling jroning atiku, ooo

Pi :
Tak tulise crito
Aku kowe karo wong liyo
Sing gawe ati iki dadi loro

Cukup semene wae
Tresnaku karo kowe
Kanggo pengeling eling jroning uripku

Reff :
Pa :
Tak tulise crito
Aku kowe karo wong liyo
Sing gawe ati iki loro

Cukup semene wae
Tresnaku karo kowe
Dadi pengeling eling jroning atiku, ooo

Tak tulise crito
Aku kowe karo wong liyo
Sing gawe ati iki dadi loro

Cukup semene wae
Tresnaku karo kowe
Kanggo pengeling eling jroning uripku,ooo

Pi :
Tak tulise crito
Aku kowe karo wong liyo
Sing gawe ati iki dadi loro

Pa :
Cukup semene wae
Tresnaku karo kowe
Wis ra sah nangis
Cukup semene wae,ooo


EmoticonEmoticon