Lirik Lagu Tansah Kaimpi

Lirik Lagu Tansah Kaimpi

Judul Lagu     : Tansah Kaimpi

Berikut Lirik Lagu Tansah Kaimpi :

Mung sliramu siji sing tak tresnani
Mung sliramu siji sing tak sayangi
Ora biso luntur tresnaku marang sliramu
Jo sumelang yen mandeg samene

Nyenengi o sliramu
Lilakno katresnan kito
Tuwuh ngremboko selawase

Pasuryanmu tansah kaimpi
Yen sedino ora ketemu
Kayungyun atiku iki teko ngreridu

Aku tansah kepingin nyanding
Gandeng karo sliramu kasih
Aku ora kuat adoh marang sliramu


EmoticonEmoticon