Lirik Lagu Tangise Ati - Didi Kempot

Lirik Lagu Tangise Ati - Didi Kempot

Judul Lagu     : Tangise Ati
Ciptaan          : Didi Kempot
Penyanyi        : Didi Kempot

Berikut Lirik Lagu Tangise Ati - Didi Kempot :

Udan deres wayahe wis wengi
Njur kelingan lungamu dek wingi
Opo wis dadi gegarising pesthi
Kowe bakal cidro janji

Senajan uripku rekoso
Kabeh mau bakale tak tompo
Nuruti gedhang yuaning roso
Bebrayan urip klawan ndiko

Reff :
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
Wis wis yo wis yen ngono yo wis tak lilakake


EmoticonEmoticon