Lirik Lagu Taman Jurug - Anjarany

Lirik Lagu Taman Jurug - Anjarany

Judul Lagu     : Taman Jurug
Penyanyi        : Nurhana
Ciptaan          : Anjarany

Berikut Lirik Lagu Taman Jurug - Anjarany :

Ning kutho Solo, tuwo lan mudo
Nyang taman Jurug in pinggir bengawan Solo
Mudo lan mudi, awan lan bengi
Do suko-suko nanging ojo ngiket janji

Cahyaning bulan nrajang pucuking cemoro
Angin kang teko sasat nggowo gending tresno
Banyu Bengawan sinorot cahyaning bulan
Lir sewu dian alerap nggugah kenangan

Ngersakne nopo, mung sarwo ono
Ning Taman Jurug taman endah kutho Solo
Papan kreasi, mudo lan mudi
Sing tuwo-tuwo welinge ojo nganti keri


EmoticonEmoticon