Lirik Lagu Tahan Godha - Eddy Laras & Ami DS

Lirik Lagu Tahan Godha - Eddy Laras & Ami DS

Judul Lagu    : Tahan Godha
Ciptaan         : Eddy Laras
Penyanyi       : Eddy Laras & Ami DS.

Berikut Lirik Lagu Tahan Godha - Eddy Laras & Ami DS :

Pi :
Aduh lae
Aduh lae mung tansah ngangeni wae
Sawetoro ning paran piye kabare
Ojo-ojo aku wis ra dipikirke

Aduh lae
Uwis suwe nggonku ngenteni baline
Saben-saben sing kePiungu mung suarane
Biso ugo wis duwe wanito seje

Pa :
Numpak kreto mudun ning gambir
Sopo kondo yen aku ra tau mikir
Numpak kreto bali ngayogja
Haning kutho niatku ngono makaryo

Ojo kuatir dik yen aku bakal neko-neko
Percoyo o aku tetep tahan godha

Pi :
Aduh lae
Yen pancen bener kandane
Rino wengi aku mung tansah memuji
Mugo biso lestari saklami-lami


EmoticonEmoticon