Lirik Lagu SMS ( Asmara Jum’at Kliwon ) - Cak dikin & wiwid

Lirik Lagu SMS ( Asmara Jum’at Kliwon ) - Cak dikin & wiwid

Judul Lagu    : SMS ( Asmara Jum’at Kliwon )
Penyanyi       : Cak dikin & wiwid

Berikut Lirik Lagu SMS ( Asmara Jum’at Kliwon ) - Cak dikin & wiwid :

Malam ini jum’at kliwon
Ku kirim sms
Tentang gejolak asmara
Cinta monyet kita
Jangan pernah pisah lagi
Jadi cinta sejati
Menjelang tidurmu kasih
Ku kirimkan puisi

*)
Raut wajahmu cemerlang
Selalu membayang
Hidungmu indah dan mancung
Bikin aku bingung
Gigi bak biji mentimun
Membuatku melamun
Penutupnya sms ku
Gek kono gek mapan turu

Reff:
Pi: Tenane opo kuwi mung lelamisan
Pa: Nggak bohong ini betul tur temenanan
Pi: Yen nganti panjenengan mung apus apusan
Pa: Wani sumpah penak turu dislentak jaran
Pi: Yen nganti kelakone mengko nikahan
Pa: Nyawiji saestu mbangun bebrayan

Pa+Pi: 
Mulakno ayo bareng nyuwun mring pangeran
Dadi jodho sak lawase ra pepisahan


EmoticonEmoticon