Lirik Lagu Sengit - Manthous & Nurhana

Lirik Lagu Sengit - Manthous & Nurhana

Judul Lagu     : Sengit
Penyanyi        : Manthous & Nurhana
Ciptaan           : Ki Sukisno

Berikut Lirik Lagu Sengit - Manthous & Nurhana :
 
Pi:
Bola-bali tak kandani yo mas yo
Bola-bali tak aturi yo mas yo
Kowe lungo awan bengi lali anak lali bojo
nuruti karepe ati

Pa:
Tak kandani wanti-wanti yo dik yo
Lungaku golek rejeki yo dik yo
Aku mulih duwite mesti
nJaluk opo tak turuti, kebutuhan tercukupi

Reff:
Pi :
Sengit aku, sengit aku ala sengit aku
Kepingin marah padamu
Nanging kowe malah nesu
Sing nesu kudune aku,lha kok ra rumongso kleru

Pa:
Nganggo kathok beneke dedel yo dik yo
Wong wedok kakean rewel, kok mesti bawel

Pi:
Aku gemang mas,
Wong lanang mbok ojo seneng ngumbar wiring

Pa:
Jaran kepang ala jaran kore yo dik yo
Wong lanang menangan dewe, iku jamane

Pi:
Ela elo mas,
Jo ngono, jo ngono yen tak tinggal cotho

Pa:
ha nggolek meneh


EmoticonEmoticon