Lirik Lagu Roman Ndeso - Cak Dikin & Wiwid

Lirik Lagu Roman Ndeso - Cak Dikin & Wiwid

Judul Lagu     : Roman Ndeso
Ciptaan          : DR.Ganang
Penyanyi       : Cak Dikin & Wiwid

Berikut Lirik Lagu Roman Ndeso - Cak Dikin & Wiwid :

Pa :
E yen ditamatke
Soko ngarep soko mburi biasa wae
Nanging nyatane
Embuh kepiye rasaku kesedot wae

Pi :
E jebulane
Lha kok podho roso kuwi yo tak alami
Mboh soko ngendi
Ngerti ngerti sliramu nyanthol ning ati

Pi :
E adik sing tenane
Ndak kiro kang sliro ora tau nggape
Dek wingi kuwi contone
Mangsaku ngganteng sliramu kok cuek wae

Pi :
Duh kangmas sopo kondho
Numpak mobil ben tikungan nyenggol dhodho
Senadyan roman ndeso
Dasarku seneng dadi ora opo opo

Pa + Pi :
O pancen tresno
Tekane ora biso dinyono nyono
Ra nom ra tuwo
Biso wae ngalami tresno roman ndeso


EmoticonEmoticon