Lirik Lagu Rambut Poni - Dendang Ersyando

Lirik Lagu Rambut Poni - Dendang Ersyando

Judul Lagu    : Rambut Poni
Vokal            : Dendang Ersyando

Berikut Lirik Lagu Rambut Poni - Dendang Ersyando :

Koyo benang ruwet tanpo udar
Bebasan bumi langit lan siang
Katon rembulane kang keno cinondro
Lelakone wong kang gandrung tresno

Dudu bandane dudu rupane
Rambut ponine kang nyengsemake
Aku nyawang mesti atiku kebimbang
Sampek mati aku pengen kok sayang

Kembang melati nok nduwur gunung
Greteke ati gak keno dibendung
Ono ulo turune melungker
Opo sliramu durung rumongsso bener

Abote wong tresno ora muno
Opo jroning atimu durung kroso
Pancen aku koyo uwong sudro
Tapi tresnaku koyo dewi sinto

Abote wong tresno ora muno
Opo jroning atimu durung kroso
Pancen aku koyo uwong sudro
Tapi tresnaku koyo dewi sinto

Dudu bandane dudu rupane
Rambut ponine kang nyengsemake
Aku nyawang mesti atiku kebimbang
Sampek mati aku pengen kok sayang


EmoticonEmoticon