Lirik Lagu Pokoke Melu - Yan Vellia & Didi Kempot

Lirik Lagu Pokoke Melu - Yan Vellia & Didi Kempot

Judul Lagu     : Pokoke Melu
Penyanyi        : Yan Vellia & Didi Kempot

Berikut Lirik Lagu Pokoke Melu - Yan Vellia & Didi Kempot :

*)
Pi:
Pokoke melu, (melu sopo)
Yo melu kowe,
Pokoke melu melu, (melu ngopo)
Yo ngopo wae
Emoh ditinggal dewe
Aku pingin ngetotke
Emoh ning omah dewe
Pusing

**)
Pokoke melu, (melu ning endi)
Ning endi wae
Pokoke melu, (melu piye)
Yo piya piye
Dolan kok mangkat dewe
Lungo kok dewe dewe
Piye mbiyen janjine
Melu, pokoke melu
Melu..melu..melu..


Pa:
Gek ndang adus dik adus kramas dik
Nganggo sampo opo nganggo sabun
Panas panas yo mbok ojo ngalamun
Ojo was was kowe ojo bingung
Gek ndang dandan dik gek ndang macak dik
Ayo takjak kowe ojo bingung
Panas panas yo mbok ojo ngalamun
Ngono wae kowe kok mutung

kembali ke Pi: *)
reff :
kembali ke Pi: **)

Pa:
Gek ndang adus dik adus kramas dik
Nganggo sampo opo nganggo sabun
Panas panas yo mbok ojo ngalamun
Ojo was was kowe ojo bingung
Gek ndang dandan dik gek ndang macak dik
Ayo takjak kowe ojo bingung
Panas panas yo mbok ojo ngalamun
Ngono wae kowe kok mutung


EmoticonEmoticon