Lirik Lagu Pasrah Bongkokan - Cak Dikin

Lirik Lagu Pasrah Bongkokan - Cak Dikin

Judul Lgu      : Pasrah Bongkokan
Ciptaan          : Tarto Saputro
Penyanyi        : Cak Dikin – Minie Karlina

Berikut Lirik Lagu Pasrah Bongkokan - Cak Dikin :

Pa :
Wiwit mbiyen rak wis crito
Aku iki ora legan
Nanging ndiko ra percoyo
Malah duwe roso tresno

Sak jeroning uripku
Durung nate nemoni
Tresno tulus
Jiwo lan ragane 

Reff :
Pa :
Walah malah kedadeyan
Kowe telat sewulan
Aku dadi kebingungan
Ra percoyo ning kanyatan

Pi :
Penak podo dirasakke
Rekoso podo disonggo
Ayo maju bebarengan
Ngadep calon mertuwo

Pa :
Luwih becik
Aku pasrah bongkokan


EmoticonEmoticon