Lirik Lagu Pamitan - Gesang

Lirik Lagu Pamitan - Gesang

Judul Lagu    : Pamitan
Ciptaan        : Gesang
Penyanyi      : Gesang

Berikut Lirik Lagu Pamitan - Gesang :

Lilalono pamit mulih
Pesti kulo, yen dede jodone
Mugo enggal antuk sulih,
Wong sing biso, ngladeni slirane
Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko, wong sing ndak tresnani
Nanging bade kados pundi,
Yen kawulo, sakdermo nglampahi
Mung semene
Atur puji, kariyo raharjo
Sak pungkure,
Ojo lali, asring kirim warto
Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti, digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti, mung di sio-sio

reff :
Nanging bade kados pundi,
Yen kawulo, sakdermo nglampahi..
Mung semene
Atur puji, kariyo raharjo
Sa kpungkure,
Ojo lali, asring kirim warto
Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti, digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti, mung di sio-sio


EmoticonEmoticon