Lirik Lagu Othok Kowouk - Manthous

Lirik Lagu Othok Kowouk - Manthous

Judul Lagu     : Othok Kowouk
Ciptaan          : Manthous
Penyanyi        : Manthous & Lilies Diana

Berikut Lirik Lagu Othok Kowouk - Manthous :

Pa :
Othok kowouk othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok ora mothok dinggo rebutan
Saben dino ribut eker-ekeran
Jebul ra sumbut ra sumbut jaman anyaran

Enting enting enting enting gulane jowo
Murang muring murang muring gunane opo
Rono salah rene luput ra dadi karepe
Mbuh ra weruh kepiye mengko dadine

Pi : Kembang cipir kembang cipir dironce-ronce
Pa : Tiwas dipikirsing kono mung sak penake
Pi : Mlaku ngetan mlaku ngetan kok bali ngulon
Pa : Tiwas edan wis edan ora kelakon

Pa :
Othok kowouk othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok ora mothok dinggo rebutan
Maju tatu yen mundur kok tambah ancur
Piipun kePiiben minta ampun ketiban amben

Pi : Kembang cipir kembang cipir dironce-ronce
Pa : Tiwas dipikirsing kono mung sak penake
Pi : Mlaku ngetan mlaku ngetan kok bali ngulon
Pa : Tiwas edan wis edan ora kelakon

Pa :
Othok kowouk othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok ora mothok dinggo rebutan
Maju tatu yen mundur kok tambah ujur
Pripun kepriben minta ampun ketiban amben


EmoticonEmoticon