Lirik Lagu OKB (Orang Kaya Baru) - Dini Aditama

Lirik Lagu OKB (Orang Kaya Baru) - Dini Aditama

Judul Lagu     : OKB - Orang Kaya Baru
Ciptaan          : Juana
Penyanyi        : Dini Aditama

Berikut Lirik Lagu OKB - Orang Kaya Baru :

Biyen kowe melarat
Benik klambimu njepat
Saben dino ning omahku
Saiki mundak drajat
Wis koyo konglomerat
Banjur ra kenal aku

Biyen sih pengangguran
Ngalor ngidul sarungan
Ora klamben ora katho’an
Saiki wis jutawan
Tumpakanmu mobil sedan
Kowe lali ro aku

reff :

We ladalah jebul ngono ten-atene awakmu
Nganti tego lali karo kancamu
We ladalah jebul ngono ten-atene awakmu
Kowe emoh weruh aku

Sayang seribu sayang
Orang bijak berandai-andai
Edan pancen edan
Yen kepenak lali kancane

Biyen kowe ra bagus
Nganti diparapi wedhus
Mergo ora tau adus
Saiki katon bagus
Ambune wis ra Piengus
Ning kowe njur nggedebus

Biyen omahmu digusur
Nganti ra iso nempur
Aku kabeh sing tetulung
Saiki bareng makmur
Duitmu wis sak kasur
Banjur ra kenal aku

reff :

We ladalah jebul ngono ten-atene awakmu
Nganti tego lali karo kancamu
We ladalah jebul ngono ten-atene awakmu
Kowe emoh weruh aku

Sayang seribu sayang
Orang bijak berandai-andai
Edan pancen edan
Yen kepenak lali kancane

Iki lagu koyo cerito
Jo ditiru yen ora pokro
Iki lagu koyo cerito
Sak karepmu anggonmu nompo

Sak karepmu amonggo kerso


EmoticonEmoticon