Lirik Lagu Ojo Selingkuh - Dhalang Poer

Lirik Lagu Ojo Selingkuh - Dhalang Poer

Judul Lagu    : Ojo Selingkuh
Penyanyi       : Dhalang Poer & Iip
Ciptaan          : Dhalang poer

Berikut Lirik Lagu Ojo Selingkuh - Dhalang Poer :

pi:
Wiwit biyen mas, aku wis nate matur
Loro larane wanito yen diwayuh
Ning yo kene, tego tegone mring bojo
Kang mas mundut, niat arep rabi loro

pa:
Ngene lo jeng, murih genah karepku
Timbang slingkuh,harak luwik becik wayuh
Opo kuwe luweh seneng tak apusi
Aku njajan nanging kowe ora ngerti

pi:
Opo kuwat mas opo kuwat
Urip nandhang sujono

pa:
Pancen angel jeng
Pancen angel darbe ati kencono

pi:
Opo ono mas
Tuladhane coba wanita ngendi

pa:
Kene kene jeng
Kene kenen lungguho tak saduki
Dyah sumbrodo garwa raden danan jaya
Katon ayu kumpul poro marune
Ora nisho nanging malah njogo wadi
Bebarengan lebur ing sih tresno suci


EmoticonEmoticon