Lirik Lagu Mr. Mendem - Cak Dikin

Lirik Lagu Mr. Mendem - Cak Dikin

Judul Lagu     : Mr. Mendem
Penyanyi        : Cak Dikin & Wiwid
Ciptaan           : Cak dikin

Berikut Lirik Lagu Mr. Mendem - Cak Dikin :

Pi:
Aku wis kondho, ciu marakke ciloko
Aku wis matur, mensen ning omongan nglantur
Wis tak kandani, yen vodka marakke lali
Bacut ngunjuk bir, kakean dadine kenthir..

Pa:
Ora tak gagas, penting sih so tuku beras
Ora tak anggep, penting anak bojo wareg
Ojo’ muna-muni, nuturi koyo kiai
Ditokke wae, yen klenger wis ndlosor dewe

Pi:
Ra keno tak kandani, yen ngono aku ra sudi
Lilakno aku bali, wong tuwaku kuat ngingoni..

Pa:
Ojo cekak atimu, wis tak cukupke lelakonku
Pancene bener kandamu , mergo mendem ngrusak awakku..

Pi:
Yen wis mari, konco-konco dipamiti
Sukur bage, mendem do ditinggalake..

Pa:
Selamat tinggal, kancaku lereno ndugal
Dongakno kuat, mendemku wis ora kumat


EmoticonEmoticon