Lirik Lagu Meang Meong - Cak Dikin – Ami DS

Lirik Lagu Meang Meong - Cak Dikin – Ami DS

Judul Lagu       : Meang Meong
Ciptaan            :Waryuni
Penyanyi          : Cak Dikin – Ami DS

Berikut Lirik Lagu Meang Meong - Cak Dikin – Ami DS :

Pa :
Tog petag petog pitik cilik diwadahi karung
Tresnaku iki marang adik tumekaning jantung
Petag..petog jantungku
nyawang sliramu cah ayu

Pi :
Yong..meang meong,kucing cilik diwadahi kandi
Tresnaku ugo marang kangmas sak jeroning ati
Meang..meong atiku,
Karo kangmas aku jadi malu

Reff :
Pa + Pi :
Terang bulan, kumebyar lintange
Nandang kasmaran aku lan kowe

Pa :
Ora bedo ora seje
Tresnaku mung kanggo kowe e e e

Pi :
Pitik cilik ning njero karung
Tinimbang wurung luwih becik nggantung
Kucing cilik ning njero kandi
Tresnaku setengah mati

Pa :
Tog..petag petog, pitik cilik diwadahi karung
Tresnaku iki marang adik tumekaning jantung
Petag..petog jantungku,
nyawang sliramu cah ayu

Petag petog jantungku
Nyawang sliramu cah ayu
Petag petog jantungku
Nyawang sliramu cah ayu


EmoticonEmoticon