Lirik Lagu Mawar Biru - Nurhana

Lirik Lagu Mawar Biru - Nurhana

Judul Lagu      : Mawar Biru
Penyanyi         : Nurhana
Ciptaan            : Margono

Berikut Lirik Lagu Mawar Biru - Nurhana :
Tumetesing waspaku
Ora tego rasaning atiku
Ninggalake sliramu
Priyo idamanku
Tansah katon esemmu
Ngawe-awe rasaning atiku
Ngelingake
Naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono ora ngiro,yen ngene dadine
Aku kudu melu,
Ndherek’ake romo lan ibuku
Mulih nEng ndesaku
Wekasanmu welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono minongko
Tondho katresnanku


EmoticonEmoticon