Lirik Lagu Manten Mantenan - Cak Dikin & Wiwid

Lirik Lagu Manten Mantenan - Cak Dikin & Wiwid

Judul Lagu     : Manten Mantenan
Penyanyi        : Cak Dikin & Wiwid

Berikut Lirik Lagu Manten Mantenan - Cak Dikin & Wiwid :

Pi:
Ojo nggodo lan dolan dolanan
Aku prawan ra gampang-gampangan
Jowal jawil ra atur-aturan
Opo mbok anggep wong murah-murahan

Pa:
Sopo sing nganggep wong murah-murahan
Aku pengen mung konco-koncoan
Sukur bage mung gelem-geleman
Dibacutke terus pacar-pacaran

reff :
Pi:
Kenalan aku sukur kenal-kenalan
Tapi jangan tangannya kluyur-kluyuran
Aku wanita ada harga-harganya
Nanti tak kandakkan bapak-bapak saya

Pa:
Ewadalah galaknya betul-betulan
Yen marah kelihatan bener-beneran
Kalau gitu aku gak coba-cobaan
Apalagi berpikir kawin-kawinan

Pi:
Yen pancen welas mung tenan-tenanan
Wes ra perlu trus jajal-jajalan

Pa:
Aku cinta ‘kan suci-sucian
Moga bisa trus manten-mantenan


EmoticonEmoticon