Lirik Lagu Luntur - Nurhana

Lirik Lagu Luntur - Nurhana

Judul Lagu    : Luntur
Penyanyi       : Nurhana
Ciptaan          : Gesang

Berikut Lirik Lagu Luntur - Nurhana :

Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
Koyo koyo mung sak sire dewe

Ora sembodho mbiyene
Saben dino mung tansah metukke
Saben kepetuk tembunge
Anggrerepo dadiyo duweke


Ora maido kolo mongso
Mung sok gawe gelo
Ewo semono nganti biso
Nglunturke tresno

Ditambakno mrono mrene
Tiwas tiwas ndedowo larane
Nanging Tombo sejatine
Ora liyo mung awake dewe


EmoticonEmoticon