Lirik Lagu Layang Kangen - Didi Kempot

Lirik Lagu Layang Kangen - Didi Kempot

Judul Lagu     : Layang Kangen
Penyanyi        : Didi Kempot

Berikut Lirik Lagu Layang Kangen - Didi Kempot :

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wis tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ra kroso netes eluh neng pipiku
Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iku ugo aku mesthi enggal bali
Ning kepiye maneh margo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

reff :
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pengen turu angel merem
Ra maido sopo wong sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh
Percoyo aku kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku
Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iku ugo aku mesthi enggal bali
Ning kepiye maneh margo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

reff :
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pengen turu angel merem
Ra maido sopo wong sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh
Percoyo aku kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku


EmoticonEmoticon