Lirik Lagu Langit Mendhung Kutho Ngawi - Dhalang Poer

Lirik Lagu Langit Mendhung Kutho Ngawi - Dhalang Poer

Judul Lagu    : Langit Mendhung Kutho Ngawi
Penyanyi       : Rika Asbi
Ciptaan          : Dhalang Poer

Berikut Lirik Lagu Langit Mendhung Kutho Ngawi - Dhalang Poer :

Dalan iki biyen nate tak liwati
Nalikane langit mendhung kutho ngawi
Sendang glagah wis ginurit jroning ati
Saben liwat aku ora biso lali
Tak ulati isih koyo wingi uni
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili
Roso nglangut yen katon pan tanpo pagut
Katresnanku rinenggut purbaning pesthi

reff :
Dalan iki biyen nate tak liwati
Nalikane langit mendhung kutho ngawi
Sendang glagah wis ginurit jroning ati
Saben liwat aku ora biso lali
Tak ulati isih koyo wingi uni
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili


EmoticonEmoticon