Lirik Lagu Kesusu Metu - Jiwo P

Lirik Lagu Kesusu Metu - Jiwo P

Judul Lagu   : Kesusu Metu
Cipt: Mas Hadi
Vokal: Jiwo P. – Dini Aditama
Berikut Lirik Lagu Kesusu Metu - Jiwo P :

Pi :
Jaremu ngajak aku lho mas
Lho kok kowe lungo dewe
Tiwas aku kesusu lho mas
Kowe malah ninggal aku

Pa :
Wis tak tunggu ora metu metu dik
Nganti kesel sel iki awakku

Pi :
Lagi wae kowe mlebu omahku
Lho kok uwis arep metu
Ojo keburu napsu njur nesu
Kowe terus ninggal aku

Pi :
Awan mendhunge peteng mas
Nunggu tekane udan mas
Aku kadhung iyung iyung iyung iyung
Seneng karo kowe

Pa :
Udan payunge ilang dik
Ngiyup ning isor uwit gedhang dik
Kudu sabar iyar iyar iyar iyar
Yen kowe sayang

Pi :
Eling karo janjimu, mas
Kowe iye iye iye iye
Ojo ngapusi aku

Pi :
Eling karo janjimu mas
Kowe iye iye iye iye
Ojo ngapusi aku


EmoticonEmoticon