Lirik Lagu Kembang Kocapan - Didi Kempot

Lirik Lagu Kembang Kocapan - Didi Kempot

Judul Lagu       : Kembang Kocapan
Ciptaan            : Didi Kempot
Penyanyi          : Didi Kempot

Berikut Lirik Lagu Kembang Kocapan - Didi Kempot :

Sepiro lawase urip kang nandang Piihatin
Rung kepike keayuaning ati
Lelagu nisto saben dinane
Meres kringet mekso rogo

Mugo mugo gusti kerso paring idi
Ilang panelongso tembe mburine
Urip tentrem ayem adohing panandang
Tibo bungahe ati iki

Yo uwis ben saiki dadi kembang kocapan
Ning ati ora bakal loro ati
Yo uwis ben saiki akeh konco podo ngino
Ning ati ora bakal nelongso

Arep kepiye maneh aku wong ora duwe
Rekoso mburi sak pantese
Ning aku percoyo ora bakal sak lawase
Rekoso kuwi ono watese


EmoticonEmoticon