Lirik Lagu Kembang Kecubung - Manthous

Lirik Lagu Kembang Kecubung - Manthous

Judul Lagu     : Kembang Kecubung
Ciptaan           : Manthous
Penyanyi        : Manthous

Berikut Lirik Lagu Kembang Kecubung - Manthous :

Awite pisan ketemu
Jroning ati dona ora kuwowo
Ing sunareng netramu,
Gawe bingung rasaning atiku

Opo kang dadi sebabe
Rino wengi gandrung kapirangu
Amargo solah bawane
Biso gawe brantangen atiku

Wiwit iku atiku soyo ora karuan
Roso kapang jroning ati
Tansah kepingin pinanggih
Ibo bungahing atiku

Yen sliramu nedyo animbangi
Mbang cubung di ronce ronce
Kene bingung
Kunu ra piye piye

Wiwit iku atiku soyo ora karuan
Roso kapang jroning ati
Tansah kepingin pinanggih
Ibo bungahing atiku

Yen sliramu nedyo animbangi
Mbang cubung di ronce ronce
Kene bingung
Kunu ra piye piye


EmoticonEmoticon