Lirik Lagu Kangmas vs Diajeng - Kelik PL & Endah Saraswati

Lirik Lagu Kangmas vs Diajeng - Kelik PL & Endah Saraswati

Judul Lagu      : Kangmas vs Diajeng
Ciptaan            : Kelik Pelipur Lara
Penyanyi          : Kelik PL & Endah Saraswati

Berikut Lirik Lagu Kangmas vs Diajeng - Kelik PL & Endah Saraswati :

Pa :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Lungguh ndodok ngombe sekoteng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Ulatmu kok katon peteng

Pi :
Mas mas mas aduh kangmas
Udang grimis hawane panas
Mas mas mas ra sudi mas
Atiku wis ora nggagas

Pa :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Weteng luwe sirahe cumleng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Jare kowe wis ora seneng

Pi :
Mas mas mas aduh kangmas
Ono kere munggah ning teras
Mas mas mas ra sudi mas
Nadyan duwe emas sak monas

Pa :
Mongso ketigo nganti rendheng
Soyo suwe ati kemrengseng
Tak rewangi tekadku mempeng
Jebule awakmu mbededeng

Pi :
Mbok yo mikir to kowe kangmas
Ora perlu digawe was-was
Pancen aku wis ora welas
Ojo ojo kowe ra waras


EmoticonEmoticon