Lirik Lagu Kangen Bojo - Lilin Herlina

Lirik Lagu Kangen Bojo - Lilin Herlina

Judul Lagu     : Kangen Bojo
Penyanyi        : Lilin Herlina

Berikut Lirik Lagu Kangen Bojo - Lilin Herlina :

Ketawang suwaramu
Kelingan manise esemmu
Kang tansah ngeridu
Gawe kangen roso atiku
Loro nelongso
Roso kebak ning jero dodo
Sepine uripku
Ora endhah tanpo sliramu

Udane grimis wayah wengi
Soyo nambah kengene ati
Panglipurku mung nyawang poto
Koyo ngene rasane kangen bojo


EmoticonEmoticon