Lirik Lagu Kalulut - Dewi

Lirik Lagu Kalulut - Dewi

Judul Lagu      : Kalulut
Ciptaan           : Maryantoko
Penyanyi         : Dewi

Berikut Lirik Lagu Kalulut - Dewi :

Jare kurang bagus pasuryane
Malah gawe ati linglung
Secawu Piiyo pinilih
Bebasan ora lunturke tresnaku

Jare kurang sugih kadunyane
Malah gawe ati bingung
Gandhes sak solah bawane alae
Soyo nambahi setyaku

Kecute munduh senadyan agawe linu
Tak roso sepete madu
Wohing maoni tak roso gendhis sing jawi
Bungah susah tak lakoni

Jane menopo sing dipadosi
Kajawi ati kang suci
Dede bondo dede rupo
Yektine roso kanti kang sejati


EmoticonEmoticon