Lirik Lagu Kabur Kanginan - Mia Waluyo

Lirik Lagu Kabur Kanginan - Mia Waluyo

Judul Lagu    : Kabur Kanginan
Ciptaan          : M. Ichsan
Penyanyi       : Mia Waluyo

Berikut Lirik Lagu Kabur Kanginan - Mia Waluyo :

Awak isun kari nelongso
Nono dulur yo nono konco
Enak bapak aju weruwo
Isun iki anake sopo

Mlebu kampung yo metu kampung
Ngarep-ngarep ono hang nulung
Njaluk welas njaluk asihe
Mugo-mugo kabul hajate

Reff :

Udan panas sun belani
Yo milu karepe ati
Rino bengi sun lakoni
Yo nggowo tangise ati

Mulo isun lare kabur kanginan
Isun lare kabur kanginan

Gusti Alloh moho kuoso
Kuwateno lan tabaheno
Sekabehe hang sun adepi


EmoticonEmoticon