Lirik Lagu Janda Baru - Dwi Ratna & Agung

Lirik Lagu Janda Baru - Dwi Ratna & Agung

Judul Lagu      : Janda Baru
Penyanyi         : Dwi Ratna & Agung

Berikut Lirik Lagu Janda Baru - Dwi Ratna & Agung :

Pa:
Deg-degan dik..dik…
Deg-degan dik..dik…
Deg-degan, jantungku deg-degan,
nalikane aku krungu kabare
ora nyono aku ora kecewo,
opo bener sliramu wes pisahan

Pi:
Tratapan mas..mas…
Tratapan mas..mas…
Tratapan, jantungku tratapan
ora ngiro kepanggih kalih sampeyan
Tak kiro sampenyan isih bujang
alah jebulane sampeyan dudo anyaran

Pa:
Gethuk dik
Gethuke telo
Yen wis pethuk dik
Ayo gek ndang ngopo

Pi:
Tuku duku mas..
Neng kutho Semarang
Lagi ketemu
Lha kok wani pegang-pegang

Pa:
Sabtu dik..
Maleme minggu
Duh wong ayu
Ojo gawe gelo atiku

Pi:
Menyang Solo mas
Tuku selendang biru
ojo sembrono
Nadyan aku janda baru


EmoticonEmoticon