Lirik Lagu Jambu Alas - Didi Kempot & Nunung Alvi

Lirik Lagu Jambu Alas - Didi Kempot & Nunung Alvi

Judul Lagu     : Jambu Alas
Penyanyi        : Didi Kempot & Nunung Alvi

Berikut Lirik Lagu Jambu Alas - Didi Kempot & Nunung Alvi :

Pa:
Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone
Sayange wes duwe bojo
Nanging aku aku wes kadong tresno
Nelongso rasa neng ati
Yen aku ra klakon melu nduweni

Reff:
Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondo ojo di rebut

Pi:    
Sumpah neng batin 
Yen kulo tidak di kawin
Tekating ati ora bakal luru ganti
Sumpah wes janji arep sehidup semati
Seneng lan sedih 
Bareng bareng di lakoni

Pa:  
Jambu alas ndok manis rasane
Snajan tilas tak enteni rondone


EmoticonEmoticon