Lirik Lagu Jaket Iki - Novita

Lirik Lagu Jaket Iki - Novita

Judul Lagu     : Jaket Iki (Prapatan Mastrip)
Ciptaan          : Ndaru Breng
Penyanyi        : Novita

Berikut Lirik Lagu Jaket Iki - Novita :

Langit mendhung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapak ake aku
Mbok lepas jaketmu njur mlayoni aku
Kangen tak suntek ing rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres
Nganti podho ora ngerteni

Reff:
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu
Sak tenane aku ngerti

Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki
Tresnaku tan soyo gati

Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres
Nganti podho ora ngerteni

Reff :
kembali ke atas..langit mendhung…

Gerimis soyo deres
Nganti podho ora ngerteni


EmoticonEmoticon