Lirik Lagu Getun - Manthous

Lirik Lagu Getun - Manthous

Judul Lagu      : Getun
Penyanyi         : Manthous

Berikut Lirik Lagu Getun - Manthous :

Getunku setahun
Ning ati gelo rasane kuciwo
Sithik-sithik mung ngalamun
Anelongso rino klawan wengi
Gumunku setahun yeng lagi bingung
Soyo tambah bingung
Iwak grameh pangan welut
Piye maneh wis bareng kebacut
Pripun kepriben

Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge
Nambahi bingung
Jarene wong gethun
yen digeged mboten mantun mantun
Sinten sing purun kersane mantun
Ngge tombo ngalamun
Getunku nganti setahun
Ampun ampun trimah sakit wudun

reff :
Pripun kepriben
Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge
Nambahi bingung
Jarene wong gethun
Yen digeged mboten mantun mantun
Sinten sing purun kersane mantun
Ngge tombo ngalamun
Getunku nganti setahun
Aduh ampun trimah sakit wudun


EmoticonEmoticon