Lirik Lagu Genduk Ayu Rupane - Kang Sarno

Lirik Lagu Genduk Ayu Rupane - Kang Sarno

Judul Lagu    : Genduk Ayu Rupane
Ciptaan         : Kang Sarno
Penyanyi       : Kang Sarno

Berikut Lirik Lagu Genduk Ayu Rupane - Kang Sarno :

Duh gendhuk ayu rupane
Ora teges aku sengit slirane
Mung aku eling dek mbiyene
Sliramu tegel medot katresnane

Sing tak jaluk mung ngapuro
Sak ikine aku ora nompo
Mbiyen ati iki loro
Mung katresnanku wis kok sio-sio

Mung saiki sliramu
Pingin mbangun tresno kang wis layu
Saya lara atiku
Tak gowo nganti diganjel gelu

Ngapuren awakku iki
Ora teges mung nglarani ati
Sing tak jaluk mung pamuji
Nggonku nyonggo tresno nganti tekaning pati


EmoticonEmoticon