Lirik Lagu Gelo - Sonny Josz

Lirik Lagu Gelo - Sonny Josz

Judul Lagu    : Gelo
Penyanyi       : Sonny Josz

Berikut Lirik Lagu Gelo - Sonny Josz :

Koyo ngene rasane yo wong kapusan
Ati mangkel pingine uring uringan
Waktu lamaran kowe janji trisno ning aku
Nanging saiki kuwe lunggo ninggalne aku

*)
Ulem ulem kabar resepsi pernikahan
Wis kebacut disebar pinongko undangan
Tanggal lan wulan kabeh wis pastiake
Tendo biru janur kuning disiapke
Jebule kuwe malah minggat
Gawe dunyo rasane koyo kiamat
Gelo atiku gelo .
Kowe wis tego nggawe ati gelo
Loro atiku loro 
Kowe wis tego nggawe ati iki loro
Kebangeten yenmu nggawe goro goro dik
Resepsine batal mergo kuwe lungo
Kebangeten yenmu nggawe goro goro dik
Aku sak kluargo nanggung wirang dan kuciwo


EmoticonEmoticon