Lirik Lagu Gelang Kalung - Ana

Lirik Lagu Gelang Kalung - Ana

Judul Lagu     : Gelang Kalung
Penyanyi        : Ana

Berikut Lirik Lagu Gelang Kalung - Ana :

Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen biyene
Tresno aku nganti sak lawase
Opo kuwe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Ben dino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso
Opo sliramu ra getun

Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rejeki ono sing maringi
Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir pikir


EmoticonEmoticon