Lirik Lagu Eman Sing Keduman - Reny Farida

Lirik Lagu Eman Sing Keduman - Reny Farida

Judul Lagu    : Eman Sing Keduman
Ciptaan         : Nasuri
Penyanyi       : Reny Farida

Berikut Lirik Lagu Eman Sing Keduman - Reny Farida :

Kadung mung tatu, kadung mung pisah
Magih kuat sun tahan
Panase ati riko hang nggarai
Sing kuat sun nadahi

*)
Rujak nanas ono ring pelonco
Ragine gulo jowo
Ati panas demenan direbut konco
Sing ono tah wong liyo

reff :
Eman eman
Hang sun eman sing keduman
Mentolo ngocak roso awak riko

Eman eman
Hang sun eman sing keduman
Mentolo ngocak roso awak riko

Panase srengenge akeh hang nyonggo
Panase ati dewekan sung nyonggo
Nelongso duh batin kari nelongso
Wis kelendi maning paran jare riko


EmoticonEmoticon