Lirik Lagu Eling Eling Banyumasan - Sangga Buana

Lirik Lagu Eling Eling Banyumasan - Sangga Buana

Judul Lagu     : Eling Eling Banyumasan
                          (bowo pangkur banyumasan)
Group             : Sangga Buana

Berikut Lirik Lagu Eling Eling Banyumasan - Sangga Buana :

(bowo)
“Raden Harya Werkudara, nyata lamun satriya jodipati…
Prakoso gagah gung luhur, godeg wok simbar jaja…
Yen ngendika gereng gereng pinda guntur
Dasar satriya prawira rama…..
Eling-eling kula eling gunungane senapati”
Eling eling sapa eling baliya
Eling eling sapa eling baliya maning,
( ya – ya – ya )
Jambe dawe disigar dadi selawe,rama..
Mung sawiji mung sawiji
Mung sawiji kang dadi pilihanku
Eling eling sapa eling baliya maning,
( ya – ya – ya )
Janur gunung sakulon banjar patoman,rama..
Kadingaren kadingaren
Kadingaren kang bagus gasik tekane
Eling-eling sapa eling baliya maning,
( ya – ya – ya )
Sayur pace lembayung pait rasane,rama..
Mangsa borong mangsa borong
Mangsa borong kulo nderek sak kersane
eling eling sapa eling baliya maning,
( ya – ya – ya )

Bendo ijo, doro ijo sakurungan, rama
Jo maido, jo maido
Jo maido nanggap sinden isih bodo
eling eling sapa eling baliya maning,
( ya – ya – ya )

Jambe dawe disigar dadi selawe,rama
Mung sawiji mung sawiji
Mung sawiji kang dadi pilihanku


EmoticonEmoticon