Lirik Lagu Dalan Tembus - Didi Kempot

Lirik Lagu Dalan Tembus - Didi Kempot

Judul Lagu     : Dalan Tembus
Ciptaan          : Didi Kempot
Penyanyi        : Didi Kempot & Ibu Hj. Rina Iriani

Berikut Lirik Lagu Dalan Tembus - Didi Kempot :

Pa :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
Kenal pisan selawase mesti eling
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Pi :
Dalan tembus cemoro sewu sarangan
Munggah medun karo nyawang tetanduran

Pa + Pi :
Karanganyar magetan wis ra krenggosan

Pi :
Paribasan sak kedet metro wis tekan

Pa :
Woh wohan sing do gemandul


Pi :
Tidak bohong pancen leres (memang betul)

Reff :
Pa :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pa + Pi :
Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pi :
Mbun sing netes ono ing rambut
(Howo adem) sing digowo kabut

Pa :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pi :
Nganti sePiene neng ati tansah kelingan

Pa :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
(Kenal pisan selawase mesti eling)
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Woh wohan sing do gemandul

Pi :
Tidak bohong pancen leres (memang betul)

Reff :
Pa :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
(Dalan tembus) dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pa + Pi :
Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pi :
Mbun sing netes ono ing rambut
(Howo adem) sing digowo kabut

Pa :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pi :
Nganti sePiene neng ati tansah kelingan

Pa + Pi :
Dalan tembus cemoro sewu sarangan


EmoticonEmoticon