Lirik Lagu Dadi Sedulur - Eddy Laras & Ami DS

Lirik Lagu Dadi Sedulur - Eddy Laras & Ami DS

Judul Lagu     : Dadi Sedulur
Ciptaan          : Eddy Laras
Penyanyi        : Eddy Laras & Ami DS

Berikut Lirik Lagu Dadi Sedulur - Eddy Laras & Ami DS :

Pi :
Ing wanci wus lingsir wengi
Nalikane rembulan ndadari
Aduh kangmas duh wong singgit
Kang sumanding tur setyo ngancani

Lintang sumawur ing tawang
Samiyo mesem sumunar sinawang
Sajak asung Pialampito
Ojo nganti kebranah asmoro

Pa :
Sejatine aku wis ngerti
Yen sliramu ono sing nduweni
Ojo lali piwelingku
Sliramu sing tansah ngati-ati

Wus cinipto dadi pesti
Kabeh iki kudu dilampahi

Pa + Pi :
Aku lan sliramu yekti
Seduluran pindho kakang adi

Reff :
Pi :
Lintang sumawur ing tawang
Samiyo mesem sumunar sinawang
Sajak asung Pialampito
Ojo nganti kebranah asmoro

Pa :
Sejatine aku wis ngerti
Yen sliramu ono sing nduweni
Ojo lali piwelingku
Sliramu sing tansah ngati-ati

Pi :
Wus cinipto dadi pesti
Kabeh iki kudu dilampahi
Aku lan sliramu yekti
Seduluran pindho kakang adi


EmoticonEmoticon