Lirik Lagu Calon Bojo - Sonny Josz

Lirik Lagu Calon Bojo - Sonny Josz

Judul Lagu    : Calon Bojo
Penyanyi       : Sonny Josz

Berikut Lirik Lagu Calon Bojo - Sonny Josz :

Dhik wis seminggu aku ora ketemu
Ati kangen rindhu karo sliramu
Kelingan ngguyumu kelingan swaramu
Mumet sirahku yen ora ketemu
Dhik wis seminggu awak rasane lesu
Mikir sliramu awak nganti kuru
Yen ora percoyo bukak’en dhodhoku
Mung kowe siji dadi calon bojoku
Tuku tahu
Neng pasar Minggu
Jarene tresnamu
cuma kanggo aku
(ah moso iyo)
Mlaku-mlaku neng pasar baru
Yen kelingan sliramu ora biso turu
Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe seneng karo aku

Reff :
Dhik wis seminggu aku ora ketemu
Ati kangen rindhu karo sliramu
Kelingan ngguyumu kelingan swaramu
Mumet sirahku yen ora ketemu
Tuku tahu
Neng pasar Minggu
Jarene tresnamu
cuma kanggo aku
(ah moso iyo)
Mlaku-mlaku neng pasar baru
Yen kelingan sliramu ora biso turu
Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe seneng karo aku
Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe seneng karo aku


EmoticonEmoticon